Vauvamatkalla: Hei me kävellään! 

 Ette usko, mutta musta tuntuu että S lukee salaa mun blogia! Ja ei, mun hämmästyksen aihe ei lainkaan ole se että se osais jo lukea (koska onhan se nyt vaan niin taitava) vaan se että se tais oppia käveleen! Jonkun (kateellisen) mielestä se vois olla vaan äidin käsiin kaatumista, mutta koska siinä seisomisen ja tasapainon totaalisen katoamisen välissä jalat muutaman eri kerran koski lattiaan, niin mä nyt lasken tän kävelyks. Ja mistäs muusta se olis tän taidon tajunnut kuin jos lukee näitä postauksia. Ihan selkee syy-seuraussuhde minusta. Ihan yhtä vahva kuin siinä että koska kesällä syödään paljon jäätelöä ja silloin hukkuu eniten ihmisiä niin jäätelön syönti aiheuttaa hukkumisia. 

 Olen siis viime päivät viettänyt enemmän tai vähemmän lattiatasossa kädet auki houkutellen pikku tepastelijaa ottamaan niitä isoja pieniä askelia. (Nyt ymmärrän sanonnan baby steps. Voi muuten ihan hyvin ottaa vaikka miten monta askelta mutta silti koordinaatit vaan pysyy samana. Toisaalta, matkustamiseenhan näillä on palvelijat. Et miks vaivautua.) Typy kikattaa ihan hervottomasti jo päästäessään tuesta irti ja syöksyessään syliin. Mutta osaa se myös olla ovela. Kun palkintona on äidin syli, suukot ja kehut niin välillä skipataan se kävely-vaihe kokonaan ja tullaan lunastamaan palkkio. Kontaten. Ja ihan muina vauvoina ollaan muka täysin tietämättömiä siitä missä meni vikaan. 

 Nyt tais meidän perheessä alkaa uusi ”uhka vai mahdollisuus”-aikakausi. Toisaalta on ihanaa kun kohta ei tarvii jatkuvasti toimia kantojuhtana. Toisaalta pitää alkaa venyttään aikatauluja kunnon Hubba Bubba moodiin sillä voin myös kuvitella että tulee hetkiä kun joudun kaivamaan aikuisten zen-värityskirjaa esille odotellessani jälkikasvuni siirtymistä paikasta A paikkaan B eikä välttämättä sitä suorinta vektoria pitkin. Ja tietenkin minä itte-metodilla. 

 Toinen hitti ja huti momentti tullaan varmasti kokemaan kenkien kanssa. Taustatietona voin avata tätä problematiikkaa myöntämällä olevani itse ihan hieman kenkäaddikti. Ihan hieman vaan. Ja tällä hetkellä Melkein jo kuivilla. En oo viimeisen kuukauden aikana ostanut ku kahdet kengät. Muistaakseni. No joka tapauksessa, nyt kun miehelle voi alkaa näennäisen järkevästi perustelemaan kenkävalikoiman kasvattamista (tytön. Omien kenkien ostoperusteluihin otetaan vinkkejä vastaan) niin toisaalta saatamme olla jännän äärellä sen kanssa suostuuko tyttö pitämään kenkiä ollenkaan. Tai mikä vielä järkyttävämpää, suostuuko pitämään oikeanvärisiä kenkiä oikeiden vaatteiden kanssa! Ja kuinka monet kengät lapsella pitää olla jotta varmasti löytyy joka tilanteeseen ne oikeat? Mun pitää varmaan pyytää Juhista tekeen tyttärelleen jonkun kenkäkaapin.

 Tämän ihanan ja odotetun virstanpylvään lisäksi eräs toinenkin asia on viime viikon laittanut mun päätä vähän kierroksille. Onneks on olemassa ystävät ja äitien vapaaillat. Mutta siitä sitten lisää ensi viikolla! 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s