Vauvamatkalla: Korkeasaari

 cute baby with mom, Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat Ihan haluttiin vauva viedä katsomaan eläimiä. Ihan oli tosi kiinnostunut. Nukkui puolet ajasta. Sikeästi. Eli sinänsä kauheen onnistunut reissu. No oikeesti mä halusin sinne kun en jaksanut vaan olla möllöttää kotona. Alkaakohan levottomuus jo iskeä äitiysvapaalaiseen?

 Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat ,  karhu, bear, Korkeasaari, zoo,eläintarhaMe ollaan reissuillamme rampattu eläintarhoissa. Osa on ollut mukavia ja iloisia kokemuksia. Eläimillä on ollut hyvät olot ja tarhat on olleet siistejä. Sitten on ollut ne eläintarhat, jotka on vaikuttaneet enemmän eläinten Guantanamolta, vesikidutusta ja nälkälakkoa. Niistä on jäänyt muistoksi vain ahdistus ja suru. 

 Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  hawkKorkeasaari on niitä hyviksiä. Siisti ja eläimet vaikuttaa hyvinvoivilta. Monien eläinten infotauluissa luki, että ilman eläintarhoissa tämäkin laji olisi kuollut sukupuuttoon. Osaa oltiin jopa päästetty takaisin luontoonkin. Eihän siellä mitään superharvinaisia vetonauloja ole, leijona ei laula iltalauluja eikä pingviinit suunnittele maailmanvalloitusta. Tai no, mistäs sen tietää? Eiku, eihän siellä edes ollut pingviinejä. Höh. Mutta hyvä fiilis tuosta reissusta silti jäi. 

 Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  owl 
 Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  peacockRiikinkukko oli kovinkin kiinnostunut vauvan soseesta, vauva ei niinkään. (Ja ei, emme syöttäneet linnuille bataattia ja kanaa. Siinä olis ollut jotain väärää niin monessa eri mielessä.) Karhut köllöttelivät sunnuntaipäivän vietossa ja leopardit hyökkäilivät lihankimpaleiden perään. Amazon-talossa oli yksi elikko karkumatkalla, mutta kuulemma tiesivät missä se on ja piiritys oli käynnissä. (Odottelin hetken virkapukuisia poliiseja, mutta olivat vissiin under cover. Olin hieman pettynyt. Olisin halunnut nähdä pidätyksen.)

   Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  tiger 

 Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  leopard eating meatAikuisen sisäänpääsymaksu oli 12€ ja alle 4v. lapset pääsivät ilmaiseksi tiirailemaan elikoita. Kausikortti olisi vain 20€. Luulenpa, että kunhan tyttö hieman tuosta kasvaa niin kausikortti menee hankintalistalle. Jospa tulisi sitten hieman useammin vierailtua tuollakin. Jospa sitten muistaisi jotain muutakin kuin ilveksen latinankielisen nimen. (Et varmaan muista mikä se on!)  

Mölsä Pictures, Mirvan Menomatkat , Korkeasaari, zoo,  leopard 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Vauvamatkalla: Korkeasaari

  1. hakranah sanoo:

    Muistampa! Ehkä tosin iskän kelkkahareasteluiden ansiosta 😀 Hienoja kuvia, köllöttelevä karhu näyttää niin letkeältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s