Kohottavaa kotijumppaa

 

IMG_4787

Vaikka itsekin välillä laiskottelen, niin en kuitenkaan ihan ymmärrä ihmisiä, jotka väittävät ettei heillä ole aikaa harrastaa liikuntaa. Jotenkin kummasti sitä aikaa kuitenkin riittää Salattujen Elämien tuijottamiseen sekä netissä tyhjänpäiväisten blogien lukemiseen. Kotiin on jopa saatettu hankkia jotain TV-Shopin mahtavia aparaatteja, joiden mainoksissa luvattua ”vain 15 minuutin treeni päivässä riittää tämän six packin hankkimiseen” ei näy, ei kuulu ja välineet tungetaan hätäpäissään vaikka sängyn alle pölyyntymään. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Meillähän ei kotona ole mitään tällaisia laitteita. Ei. Meillähän ei ole veljeltä innosta kiljuen vastaan otettua stepperiä, jonka päältä nykyään lähinnä imuroidaan pölyjä ettei näyttäisi ihan niin pahalta. Eikä meillä ole kolmea kahvakuulaa, jotka aina välillä unohtuvat hyllylle paperipainoiksi. Ei.

Toisaalta on niistä ollut hyötyäkin. Kun pahaa aavistamaton ystäväni Sallu tuli meille kylään, niin kaivoin kahvakuulat esille ja vedin meille takapihalla pienimuotoisen treenin. Yhdessä se on vaan niin paljon mukavampaa. Mitenköhän ton miehen sais koukutettua kotitreeneihin? Hmmm… Kiristys, uhkailu vai lahjonta?

Nyt kun käyn pyörällä töissä, niin 35 kilometrin sotkemisen jälkeen lisämatka salille ja takaisin saattaa tuntua liioittelulta. Siksi kahvakuulat ovatkin kesän ajan tehokkaassa käytössä. Kanervalta sain tähän hyviä ohjelmia. Tässä niistä yksi! (BTW kuvien asentoihin on ihan tarkoituksella lisätty hieman vääriä asentoja ja huonoa ”korsetin” hallintaa ihan vaan sitä varten, että saatte päteä. Oikeesti mä osaan tehdä aina ja kaiken puhtaasti ja tehokkaasti. Oikeesti. Osaan osaan.)

10 x 5 x 5 eli 10 toistoa, 5 liikettä, 5 kierrosta. Ensimmäisenä kahvakuulalla etuheilautus vähän niinku lämppärinä. Tänään sitä ei sinänsä tarvittu, kun varjossakin oli +30 astetta. Voin kertoa, että hiki virtasi.

IMG_4765

Toisena sumokyykky ja heti perään pistoolikyykky.

IMG_4785

Pistoolikyykky on mun uus lemppari, sillä sen saa todella nopee tuntumaan pakaran sivussa. Kanervan mukaan se on hyvä liike myös sen takia, että kun sen pystyy tekeen ilman tukea, niin pystyy brassaileen muille. Ihan parit treenit vielä siihen matkaa.

IMG_4812

Pistoolikyykyn sijaan voi tehdä myös askelkyykyn takajalka jossain askelmalla, jos vaikka ei oo mitään mistä pitää kiinni. Tai ihan vaan vaihteeks.

IMG_4796

Vielä yhden jalan maastavedot ja lopuksi lantion nosto niin kierros on täynnä.

 

IMG_4777IMG_4802

 

Ja parhauttahan on, kun saa rekrytoitua muutaman muun lande-lomailijan mukaan pakaratreeniin. Tuloksethan näkyy jo heti, vai mitä?

IMG_4810

 

Maailman mahtavin treenivideo. Vapise Jane Fonda!!!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s