Kadonneen takapuolen metsästys

20140418-110423.jpg

Ennen mulla oli takapuoli. Siis se sellainen juttu jonka päällä istutaan ja joka täyttää sen tilan housujen takapuolella (siitäköhän se nimikin tulee?). Viimeksi kun katsoin peiliin, se oli hävinnyt. Hetken jo mietin laittavani osallistumisilmoituksen Maikkarin ”Kadonneen jäljillä” -ohjelmaan, kunnes ymmärsin pyytää apua Kanervalta.

Ystäväni Kanerva a.k.a. Personal Punisher on koulutettu Trainer Lab personal trainer ja ravintovalmentaja. Neljä vuotta sitten otin osaa hänen ihmiskokeeseensa, jonka tuloksena olin elämäni huippukunnossa. Paino sanan loppuosalla elämäNI. En siis koskaan ole kuvitellutkaan hyppääväni johonkin bikini fittness-lavalle glitterbikineissä ja ruskeassa bodypaintissa kipsutellen. Ihan niiiiiiiiin paljoa itsekuria ei löydy.

Muistikuvissani treenit Kanervan kanssa olivat hauskaa tuskaa. Tosin nauramista piti välttää, koska se tiesi lisää painoa tankoon. Jotenkin kummasti sitä vaan oppi nauttimaan tietynlaisesta kivusta ja itsensä ylittämisestä. Ajan kullattua muistot (ja häivytettyä mustelmat ja lihaskivut) odotin innolla treenejä Kanervan kanssa.

20140418-110501.jpg

Ensimmäinen läpimurto tapahtui heti. Takapuoli ei ollutkaan kadonnut! Se oli vain tipahtanut noin seitsemän senttiä alaspäin! Olin siis hetkellisesti sortunut mies-syndroomaan ja etsinyt vain sieltä missä se ennen oli! Huh. En siis tarvisekaan aivan uutta takamusta, vanhaa pitää vaan nostaa.

Ja siitä se kyykkääminen sitten lähtikin. Nyt on kokeiltu kaikkea pistoolikyykystä sumokyykkyyn, maastavetoja jalat auki-kiinni-yhdessä-erikseen sekä mun henkilökohtaisia lemppareita karhu- ja possukävelyä. Katu-uskottavuus salilla on ehkä niin nollassa, ettei kukaan edes ihmettelisi vaikka lisäisin noihin kävelyihin lajityypilliset ääntelyt. Mutta jos tää nostaa takapuoleni vanhalle tasolle, so be it!

20140418-111316.jpg

Viime treffeillä annoin Kanervalle myös ruokapäiväkirjani. Nyt odotellaan kauhun sekaisin tuntein kommentteja. Kanerva lupas kyllä myös jakaa mulle muutaman hyvän reseptin. Mä puolestani lupaan testata niitä ja raportoida teille miten käy. Ensin pitää kuitenkin mennä luontaistuotekauppaan ostoksille. Kauppalistassa lukee hepreaa: spiruliinaa, klorellaa, aloe veraa, raakasuklaata. Eihän musta nyt tuu joku ituhippi, eihän?
;

20140418-110454.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s