Bonaire: On joogaa ja ”joogaa”

20140319-203221.jpg

20140319-202327.jpg

Mistä ihmeessä tähän sais ne heittomerkit silleen tarpeeks kuvaavasti? Olin meinaan eilen ”joogassa”. Ja voin kertoa, että nyt ei ollut kielimuuri kyseessä. Espanjan kielinen spinning meni aikanaan ihan mallikkaasti, joten en usko että oli nyt vika flaamin kielisessä joogassa. (Repesin, kun tää ipad ehdotti flaamin tilalle flamingo, niitä täällä on myös, mutta ei joogatunnilla.)

No, todellakin. Ajattelin että joogaan se vasta hyvää tekee sukelluksen ja sen kamojen kantamisesta jäykkien hartioiden vetreyttämiseen. Kello kahdeksan tiistai aamuna sellaista olikin tarjolla täällä hotellilla. Kipsuttelin vesipulloni kanssa hotellin yläterassille, jossa (oletettavasti) paikalliset hienostomummot olivat omien joogamattojensa kanssa tikkana paikalla. Minulle ilmoitettiin, että tunti pidetään flaamiksi ja vähän englanniksi. No, kai mä nyt sen verran olen joogatunneilla käynyt että osaan seurata perässä…

20140319-202709.jpg
No, olisinkin jos olis joogattu. Lukuunottamatta aurinkotervehdystä ( joka tehtiin itsekseen omaan tahtiin), soturia ja jousimiestä(?) kaikki liikkeet oli kyllä jotain ihan muuta ku joogaa. Ehkä pilatesta (jota Yoga Nordicin Pekka ei välttämättä allekirjoittaisi) tai venyttelyä? En mä tiedä. Naapurimaton täti joutui muutaman kerran kääntäjän rooliin, kun huolestui et teen ihan vääriä juttuja. Söötti mummo, joka muuten teki aurinkotervehdyksen ojentajapunnerrukset puhtaasti!

20140319-202818.jpg

Kunhan vaan uskaltaa tehdä itse sinnepäin ja niiden ohjeiden mukaan, jotka omasta mielestä ammattitaitoiset ohjaajat ovat sulle vuosien varrella antaneet, niin jopa tällaisesta treenistä voi saada ihan hyvät kiksit. Ja kyllä se selkäkin hieman aukes, kunhan vaan itsepäisesti kehtasi olla alaspäin katsovassa koirassa tarpeeksi kauan. Ihan kuin aasi.

20140319-203411.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s