Bonaire: Lauantai-illan huumaa

Lauantai-iltana meillä oli deitsit 🙂 Päivän sukellukset hylylle ja suolalaiturille oli niin makeet, että tästä innostuneena päätimme repäistä ja lähteä kylille. ”Iso kirkko” eli Bonairen metropolihenkinen pääkaupunki Kralendijk on hulppea 3000 asukkaan keskittymä. Emme siis ihan liikoja tapahtumaa odotelleet, mutta perjantain bileet omalla hotellilla antoivat esimakua siitä mitä voisi olla.

Tai sitten ei. Oletettavasti Bonairen date night on joku muu kuin lauantai. Muutama suosittu paikka oli kokonaan kiinni ja yleisestikin oli rauhallista. Kipsuttelimme pitkin poikin keskustaa ja bongailimme paikkoja, joissa vielä pitää käydä. Keskusta on jotenkin hellyttävän pieni ja kaunis, paljon mielenkiintoisempi kuin Curacaon Willemstadin keskusta. Tänne pitää tulla joskus päivällä kiertelemään. Jospa löytyisi ne tuliaisetkin.

20140316-103636.jpg

Nälkä ajoi meitä eteenpäin. Sen hentoa karjuntaa kuunnellen päädyimme Appetiteen. Eikä muuten ollut mitään tekemistä niiden pakastevihannesten kanssa! Sisäpihalla avautui oikeinkin romanttinen terassi, joka täysikuun loisteessa loi erinomaisen taustan treffeille. Illallisen ideana oli valita 3-5 pientä yllätysruokaa ja vain odottaa mitä ne kokki kolmoset siellä keittiössä keksivätkään.

Ja kyllähän ne keksivät! Pöytään kiikutettiin toinen toistaan hienompia ja maukkaampia annoksia. Oli kalaa, parsaa, risottoa, sushia, sashimia, sisäfilettä, jättikatkarapuja ja mitä vielä. Jälkkäriksi tryffeliä, vanukasta ja rommikolajäätä.

20140316-103801.jpg

20140316-103816.jpg

20140316-103824.jpg

20140316-103831.jpg
Illallisesta innostuneena (ja ehkä muutaman drinksun voimin) aloimme jo haaveilla siitä millainen ruokalista omassa paikassamme olisi. Maailman parhaat ribsit, tietenkin uuniperunaa ja hyviä salaatteja. Pitääkin muuten joskus jakaa teille niiden ribsien ohje. Ne ei koskaan petä.

Mietittiin myös josko vappuna pitäisi kokeilla tuota rommikolajäätä. Eikös IKEAsta saanut niitä mehujäämuotteja?

P.S. Käytiin sunnuntaina tutustumassa kilpailuun. Rantakadun Ribs Factory mainostaa Bonairen parhaita ribsejä. Vaikka meidän ribsit lyökin ne laudalta, niin kilpailu olis ehkä liian kova. Ehkä me sit vaan tyydytään oleen oman elämämme Jamie Olivereita…

Advertisements

One thought on “Bonaire: Lauantai-illan huumaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s