Bonaire: hetki Edenin auringossa

20140314-091203.jpg

Bonairen Airbnb-tarjonta ei jostain syystä innostanut ja päädyin tutkailemaan Hotels.comin tarjontaa. Tämä karun kaunis saari ei pitkillä luonnonhiekkarannoilla pröystäile, joten halusin että hotellista löytyy ainakin uima-allas. Tanorektikkona ja kirja-addiktina piti varmistaa molempien riippuvuussuhteiden ylläpito ja sehän onnistuu parhaiten sukelluspäivän päätteeksi ulkona köllötellen. Kuvien ja jälleen Tripadvisoryn avulla sopivaksi myös sijainnin ja hinnan puolesta valikoitui Eden Beach Resort.

Ensimmäisen vuorokauden perusteella voin taputella itseäni selkään. Matkanjärjestäjä on onnistunut tehtävässään. Alueella on kaunis ranta tuoleineen ja cabanoineen, siisti uima-allas ja hyvin toimiva baari. Testasimme baarin lounaan heti ensimmäisenä päivänä ja annos ei ehkä näyttänyt rekkamiehelle suunnatulta, mutta kooltaan se sitä kyllä oli. Note to self: ei ihan noin runsaita lounaita ennen sukellusta. Röyh!

20140314-091321.jpg

20140314-091406.jpg

20140314-091339.jpg

Hotelli järjestää myös ilmaista urheilua: joogaa, aquabicciä ja TRX-junppaa. Ajattelin tänään mennä kokeilemaan tuota TRX-kidutusta. Olisiko tyylikästä kävellä mestoille rehvakkaasti pullistellen ja lähteä nolona pois sotkeuduttuaan hihnoihin ja tarvittukaan apua niistä irrottautumiseen? Tää ei välttämättä pääty hyvin…

20140314-091521.jpg

20140314-091513.jpg
Edenissä on myös illallisravintola Spice, joka ehdittiin testata heti ensimmäisenä iltana. Superystävällinen palvelu (muistaakseni kolme eri tarjoilijaa kysyi onko ruuan kanssa kaikki ok, meinasi olla ihan ruuhkaa kun jonottivat omaa vuoroaan), oikein hyvä ruoka ja se näköala! Muutaman metrin päässä aallot lyövät rantaan, aurinko laskee Klein Bonairen taakse ja… Okei nyt menee jo liian siirappiseksi. Perussuomalaiseen tyyliin todetaan vaan, että menettelee 😉

Tänään Spicessä on myös happy hour ja livemusiikkia. Saa nähdä ehditäänkö mukaan, sillä illalla ohjelmassa on yösukellus. Mun eka. Ikinä. Jännittää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s