Curacao: laiva on lastattu eläimillä…

Pidän koirista. Tai ei, rakastan koiria. Tämä oli aika hyvä juttu, sillä jos pelkäisin koiria, oltaisiin varmaan jouduttu siirtymään hotelliin. Tyhjän talon pihalla, portin takana meitä odotti kaksi innokasta mustaa koiraa. Hännät kyllä heilui eikä haukkukaan kuulostanut uhkaavalle, mutta silti. Olihan se aavistuksen kuumottavaa astua ihan muina naisina vieraiden koirien reviirille. Mutta mitä sydäntemurskaajia ne tyypit on!

Pinot ja Romana. Nämä hellyttävät hännän heiluttajat pitävät koti-ikävän loitolla. Ne on vähän kuin meidän ystävien Nisu-koiruus, mutta pienempiä. Ja ne osaa myös kerjätä. Toinen kuulee unenkin läpi kun sipsipussi aukeaa ja on samassa yläkerrassa heiluttamassa valloittavasti häntäänsä. Myönnän, hellyin kerran. Ei kerrota omistajalle, eihän?

Mutta eihän se eläintarha tosiaan koiriin lopu! Naapurin pihalla on aavistuksen viskibassoiselta ja tupakan polttamalta kuulostava kukko asiaankuuluvine kanalaumoineen, alakerrassa majailee kissa, joka on joko amerikkalainen (päätellen turkin niskalapussa olevien X-kirjainten määrästä) tai vaihtoehtoisesti raskaana, puhumattakaan kaikista muista koirista, joita lojuu lähes jokaisen portin takana ja juoksentelee kaduilla.

Suurimman yllätyksen koin kuitenkin ensimmäisenä aamuna. Istuin aamupalalla siinä omalla patiolla ja katsoin, että nyt on iso sudenkorento. Siis todella iso. Lukion biologian opettajani Immu olis kyllä pettyneenä pyöritellyt silmäänsä (ei sitä lasista), sillä eihän se mikään sudenkorento ollutkaan, vaan ihka oikea kolibri! KOLIBRI! Se oli todella hieno otus, liian vikkelä vaan tullakseen kuvatuksi. En ehtinyt leuan loksahtamiseltani kaivaa kameraa, mutta Juhis voi todistaa. Toisena aamuna en enää nähnyt kolibria, vaan tavanomaisemman papukaijan. Ja olin siitäkin niin innoissani, että taisin herättää naapurin vihaisen koiran. Haha, ihan oikein sille.

20140308-214550.jpg

20140308-214610.jpg

20140308-214809.jpg

20140308-214842.jpg

20140308-214904.jpg

20140308-214946.jpg

20140308-215013.jpg

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Curacao: laiva on lastattu eläimillä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s