Curacao: neiti kontrollifriikki hermoilee

Tokavikana yönä ennen matkaa heräsin taas aamuyöstä enkä saanut unta. Näppäränä tyttönä päätin hoitaa meidän check-in puolen kuntoon. Yksi vaihtoehdoista oli tilata tekstiviestillä QR-koodi suoraan puhelimeen. Voi miten kätevää!

Homma toimikin erinomaisesti Helsinki-Vantaalla ja pitää myöntää, että olo oli kovinkin edistyksellinen kun paineli läpi turvatarkastusten puhelinta vilauttamalla. ”Ai teillä on vielä noi paperiset…”

Olo olikin sitten kaikkea muuta kuin rauhallisen tyylikäs, kun Amsterdamin kentällä se perkeleen koodi hävis eikä sitä saanut näkyviin ilman toimivaa nettiyhteyttä. Samalla stressasin (aivan turhaan, I might add) nopeasta, 55min vaihdosta. Mikään laite ei enää toiminut, jonot olivat pitkät, palvelu hidasta ja ja ja … Hyperventilaatio.

Onneks on toi Juhis, joka nappas puhelimen mun kädestä, taikoi jostain wifin, etsi koodin ja rauhallisena juoksi mun perässä portille. Sanomattakin kai selvää, että ehdittiin vielä ennen koneeseen nousua käydä vessassa, ostaa pullo vettä ja juoda se. Mutta pitäähän sitä matkailussa vähän jännitystäkin olla. Pitäähän?

Onneks mun säätämisessä on joskus jotain hyvääkin. Vaadin meinaan, että vuokrataan myös Curacaolla auto vaikka ei sitä täällä sukeltamisen tarvitakaan ja se on jo nyt osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Auto on pienin mahdollinen, merkiltään joku mulle täysin tuntematon BYD(?) ja johon just ja just mahtui meidän matkatavarat, mutta se on tähän mennessä vienyt meidät onnistuneesti mm. Curacaon kotiimme Penstraat 103:en. Värikkäästi maalatun Talon omistaja Kanila ei ollut kotona, mutta meidät otti vastaan muutama hellyyttävä Musti, joista lisää huomenna ❤

20140307-201421.jpg

20140307-201437.jpg

20140307-201447.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s